Faművesség

Hungarian Arts&Crafts

Gyerek íróasztal terve

2009. március 18. 17:55 - faktura

Az ívelt frontfelületű kőrisfa asztal meglehetős népszerűségnek örvend. Többen keresnének viszont egyszerűbb, de hasonlóan alapos részlet-kidolgozással bíró gyerek íróasztalt.

Íme...

Először két asztal.  Illetve egy asztal két változata. Külön konténerrel készülne, kis helyre is betehető, mert oldalt nem zárt, könnyű ki-be szállni.

 

Gyerek asztal

 

 

 

Gyerek íróasztal

 

 

Egyébként ha akarom gyerek íróasztal, ha akarom felnőtt.
... és azóta, hogy felraktam ezeket a rajzokat ide, rám talált két tiszteletre méltóan bátor család is, és kértek tőlem egy-egy darabot. Az első megnézhető itt

Íme: fiókos íróasztal

 És egy mackósabb megoldás. A bal oldali láb és a jobb oldali, a padlóig futó fiókfogantyú-sor azonos elölnézeti képet mutat: domború felületű függőleges oszlop. Lehet a rajz szerinti módon eltérő színű fából, de el tudok képzelni egy visszafogottabb megjelenést is: a bútortesttel azonos anyaból kialakított lábbal és fogantyúkkal.

Íróasztal terv

 

 Íróasztal

 

 Természetesen készülhet "jobbos" és "balos" kivitelben is:Íróasztal - jobbos, balos

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://famuves.blog.hu/api/trackback/id/tr651010213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása